{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nørre Eskær´s Rambler 2000

4.459 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Nørre Eskær´s Rambler

Fødselsår:
2000
Højde:
1,02 meter
Temperament
Som hingst = utilregnlig-respektløs-charmenerde-venlig.

Som vallark = Charmerende-Glad-Rolig-hyggetrold- (dog med en bagtanke på at han har været hingst i mange år og adfærden kan til tider være derefter)
Gangarter
Over middel i trav
Middel i skridt og galop..
Stævner
Ingen.. Måske i fremtiden..
Stamtavle
Shetlænder + Dartmoor
Halv bror = http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=133062
Køn
Fredag d 30/10 09 blev han til en smuk vallark
Bemærkninger
Rambler er min veninde´s gamle pony. Hun fik ham i 2001, da han var bare 6 måneder, hvor han blev købt fra kan ingen huske (han blev købt sammen med sin halvbror)
Rambler var og er en speciel pony, han har et temprement der har gjordt det svært for min veninde og hendes forældre, især pågrund af at han var hingst, men der var et familliemedlem der var meget imod en kasteration. Rambler blev derfor et stort problem da han nådede 3 års alderen. Han gik simpelthen løs på sin bror, også i den grad at broderen stadig den dag idag har et nervøst sind, han blev derfor skildt fra sin bror. Men det hjalp ikke meget, han stak simpelthen af, han var fuldstændig ligeglad med hegnet..
Han blev sadt i tøjer, men fik hevet grimen over hovedet og væk var han. Næste forsøg var en halsrem, den virked. sådan gik Rambler så ind til 2009, hvor jeg købte ham. Han var noget af en tornado der kom ind af døren, ingen respekt for ens personlige rum, kunne ikke trækkes med (var van til at være stærk nok til at kunne slippe fra en) Han var på ingen måder en ond pony, han havde simpelthen bar aldrig lært grund reglerne + han var frustreret hingst, og grunden til alt dette var ikke bevidst, det var en famillie der elsked ponyen, men uden ordenlig viden om heste, han fik klap og kæl hver dag, men desvære ingen opdragelse.. Det får han så nu hehehe med stor hjælp fra Stald Majsen, de har været utrolige ved Rambler og mig..
De bedste mennesker man kan overlade sit dyrebareste eje og venskab..

Fredag d 30/10 09 blev han til vallak...

Træningen med Rambler : Jeg er rytter af den gamle skole, men med alderen, dur den form for adfærd bare ikk hos mig mere og helddigvis dur det slet ikke til Rambler. Begynder man at råbe osv. stille han sig på tværs og bliver meget vred.
Han skal have en grund til tingene og den bedste fremgangs måde er at han syntes det er interesandt eller sjovt.. jeg selv er total nybegynder inden for det finere hestesprog og lære sammen med Rambler og ind til vidre har det været en vidunderlig rejse...
Kommentér på:
Anden særlig race Nørre Eskær´s Rambler
Annonce